Χρώμα


Το χρώμα των μαλλιών μας είναι πολύ σημαντικό!
Η βαφή των μαλλιών μπορεί να σας δώσει την αλλαγή που χρειάζεστε. Μπορεί να φωτίσει το πρόσωπο σας και να το αναδείξει. Είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση σας. Γι’ αυτό η επιλογή πρέπει να είναι σίγουρα προσεγμένη. Πρέπει να αναδεικνύει το κούρεμα και να εναρμονίζεται με το χτένισμα. Παράλληλα, θα πρέπει να είναι λαμπερό για να φωτίζει το πρόσωπο, αλλά και ομοιόμορφο, να έχει γίνει δηλαδή πλήρης κάλυψη των λευκών μαλλιών, εφόσον υπάρχουν, και να μην υπάρχουν διαφορές στον τόνο εξαιτίας κάποιας αλλαγής χρώματος. Τέλος, προσέχουμε πάντα αν θα είναι θερμό, ψυχρό ή ουδέτερο, ώστε να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας, ή ακόμα και με το χρώμα των ματιών σας ή το στυλ και το ντύσιμό σας.
Σε εμάς σίγουρα θα βρείτε την εμπειρία, την διάθεση για συζήτηση πάνω στο θέμα της βαφής και οπωσδήποτε την τεχνογνωσία ώστε να δημιουργήσουμε το αποτέλεσμα στο οποίο έχουμε καταλήξει. Και σίγουρα με πολλή αγάπη, φροντίδα και σεβασμό για το μαλλί σας.
Γιατί πάνω απ’όλα θεωρούμε την κάθε περίπτωση μοναδική και ανάλογα πράττουμε.
Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία σου και να σε καθοδηγήσουμε στο τέλειο look!
Εδώ θα βρείτε, επίσης, και όλες τις πληροφορίες για το πως να διατηρήσετε σωστά την ποιότητα των μαλλιών σας με τα κατάλληλα εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και όλα αυτά που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε ένα υπέροχο και με διάρκεια αποτέλεσμα.
Σας περιμένουμε, λοιπόν…

Κάντε μας Like στο Facebook